Lents
ocupacionals

 

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Phasellus sagittis, risus ut lacinia fringilla, erat massa pharetra tellus, vitae lobortis quam magna eget ex. Duis non pharetra diam, vel mollis lorem. Vestibulum ante ipsum primis in faucibus orci luctus et ultrices posuere cubilia Curae.

Per conduir

Al volant, ens trobem amb nombrosos punts d'atenció a controlar. Ja pots gaudir de la carretera amb seguretat, amb lents que et permeten una perfecta visió a totes les distàncies i reaccionar amb agilitat a qualsevol moviment, sense perdre atenció.

Per l'oficina

A l'oficina, utilitzem la nostra vista per abastar l'entorn més proper: la teva taula, l'ordinador i les persones que t'envolten són el centre de la teva atenció. Treballa amb tota la comoditat que necessites, millorant el rendiment dels teus ulls en distàncies intermèdies.

Per l'esport

Reacciona, controla el teu camp de visió i supera't. Si t'agrada l'esport, millora el teu rendiment gràcies a una visió optimitzada a la zona perifèrica, i una total protecció UV. Gaudeix de qualsevol esport amb més prestacions per als teus ulls.